Tarieven

Gitaarles en muziektheorie: per maand:

Privé-les, half uur per week = € 48,00 per maand.
Privé-les, heel uur per week = € 94,00 per maand.

Lesgeld

Het lesgeld is een vast bedrag en wordt op jaarbasis in tien maanden betaald van september t/m juni. (in juli en augustus dus niet). Het lesgeld is berekend voor 31 lessen per schooljaar. Er is bij de berekening van de tarieven rekening gehouden met uitval door vakanties.                                                                                           Roosters van één les in de twee weken e.d. zijn niet mogelijk.

Tarieven worden op 1 september aangepast aan de kostenstijging.
Uit veiligheidsoverweging nemen wij geen contante betalingen meer aan.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties wordt geen les gegeven, waarbij zoveel mogelijk de vakanties van het voortgezet onderwijs in Oosterhout aangehouden wordt. In juli en augustus wordt alleen les gegeven om de 31 lessen “vol te maken”. (Lesroosters worden tijdig uitgereikt).

 

Betaling

Betaling kan alleen via bank, rekeningnummer:                             NL61 INGB 0009 0697 80, t.n.v. Klavertje-5, C.v.m.o. te Oosterhout.
Betaling moet uiterlijk op de 10e van elke maand binnen zijn.

 

Verzetten en opzegtermijn

Niet gevolgde lessen kunnen niet vergoed worden. Lessen verzetten is mogelijk: uiterlijk 24 uur van te voren, met het vriendelijke verzoek om lessen zo min mogelijk te verzetten. Met deze wijziging van algemene voorwaarden en tarieven worden alle voorgaande ongeldig verklaard.

Opzegtermijn: 1 maand, zowel voor leerling als leraar.

Locatie

Locatie van de lessen: Oosterhout zuid (Oosterheide)

Cadeaubonnen:

Er zijn ook cadeaubonnen voor één of meerdere lessen verkrijgbaar. Een origineel cadeau om iemand mee te verrassen!