Lessen

In verband met mijn pensioen vanaf 5 oktober 2019, zijn er voor die datum alleen nog “losse” gitaar- of theorielessen mogelijk voor een specifieke vraag of advies over een muziekstuk waar je niet uitkomt.

Bij Geert op les gaan betekent op heldere wijze kennis maken met de eerste beginselen van het gitaarspel; eenvoudige akkoorden spelen zodat men al snel liederen kan begeleiden, leren stemmen van het instrument en het lezen van gitaarsymbolen. Ook mensen met weinige tijd kunnen al gauw zonder intensieve studie-uren een nummertje weg tokkelen.

De aspirant-leerling kan kiezen tussen: akoestisch, elektrisch of basgitaar. Alle stijlen zijn mogelijk: Fingerpicking (specialiteit Geert), Popmuziek , Slaggitaar, Solo-gitaar en Klassiek.

De leerling kan kiezen tussen notenschrift, akkoorden of tabulatuur (deze eenvoudige notatie is momenteel sterk in opmars). Op elk niveau kan men starten met de lessen en men kan doorgaan tot elk niveau. Zowel rechts- als linkshandige mensen kunnen op les komen.

Les wordt op maat gegeven. Men kan eigen CD’s of MP3’s meenemen met muziek die men graag wil spelen. Er wordt ingespeeld op de persoonlijke kennis, aanleg of interesse van de cursist.

Gitaarles is er voor jong en oud, van 6 tot 100 jaar. Men is nooit te jong of te oud om muziek te leren maken.

U kunt privé-lessen volgen van een half of heel uur per week, of samen op les komen.

Lestijden

Maandag, Dinsdag en Woensdag : 13:30 tot 20:30
Zaterdag : 10:00 tot 17:00